PlayPro.bg е проект от
сервиза на Trierra Soft

За разлика от повечето сайтове, ние сме специалисти, а не търговци. Това ни позволява да сглобим оптимизирани и тествани компютърни конфигурации, на които да се наслаждавате всеки ден. Сервизът и магазинът са на едно място, с което гарантираме, че обслужването ще е на ниво.

20+

години опит в асемблирането на ригове

над 600

положителни ревюта в Google

Защо създадохме PlayPro.bg?

Специалисти, не търговци

Имаме дългогодишен опит в ремонта и асемблирането на работни и геймърски компютри. Сметнахме за напълно естествено продължение на дейността ни да впрегнем придобитите знания и да създадем собствени компютърни конфигурации както за гейминг, така и за специализирана употреба.

Знаем как да съчетаваме компонентите

Всичките ни конфигурации са изчислени и тествани прецизно. Знаем точно колко аванс е необходим на всеки компонент, за да взаимодейства безпроблемно с всички останали така, че да извлечем максимума от всеки build. Не използваме некачествени и китайски аксесоари и компоненти.

До вас сме през цялото време с Гаранция+

Нашата Гаранция+ е вашето спокойствие. Всеки един гаранционен ремонт започва в нашия сервиз. В голяма част от случаите не се налага изпращане до външен гаранционен сервиз, а получавате компютъра си в рамките на няколко дни. Можете да разчитате на нас и при извънгаранционно обслужване.

За нас качеството е на първо място

Извършваме професионално кабелно подвеждане. Тестваме всеки един компонент под 100% товар. Актуализираме всички версии на BIOS и друг firmware. Инсталираме най-нови драйвери и софтуер за управление на RGB и други метрики. Предлагаме консултация за всички въпроси, които възникват от ваша страна.